SON DAKİKA



Haber > Gündem > "En ağır cezayı alacaklar"

"En ağır cezayı alacaklar"

15 Şubat 2015 Pazar - 11:46




Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Özgecan'ın katledilmesiyle ilgili, "Onun ölümü insanlık suçudur. İnsanlıktan çıkan bu katiller, en ağır cezayı alacaklar."





Mersin'de okuldan çıktıktan sonra bir süre arkadaşıyla gezip daha sonra evine giderken 3 kişi tarafından katledilen Özgecan Aslan'ın ölümüyle ilgili bir tepki de Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan geldi. Bakan Bozdağ, "Özgecan'ın ölümü insanlık dışı bir suçtur. Onu katleden ve insanlıktan çıkan bu katiller hakettikleri en ağır cezayı alacaklar." dedi. 

"YAKIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ" 

Bozdağ, " Mersin Tarsus'ta öldürülen Özgecan Aslan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Özgecan Aslan'ın katilleri hakkındaki soruşturma ve kovuşturmanın her aşaması, Adalet Bakanlığı tarafından yakından takip edilecektir." ifadelerini kullandı. 

"EN AĞIR CEZAYI ALACAKLAR" 

Bakan Bozdağ,"Özgecan Aslan'ın öldürülüp yakılması,sadece canavarca bir hisle, vahşice, hunharca işlenmiş bir cinayet değil, aynı zamanda bir insanlık suçudur. Özgecan Aslan'ı vahşice, hunharca öldüren insanlıktan çıkmış insan suretindeki bu canavarları lânetliyorum. Özgecan Aslan'ı hunharca öldüren insanlıktan çıkmış bu katiller, yargı önünde hesap verecekler hak ettikleri en ağır cezayı alacaklardır." dedi. 


"İDAM GERİ GELSİN" 

Bakan Bozdağ'dan önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve diğer siyasi liderler feci olaya tepki göstermiş ve kınamıştı. En dikkat çekici tepki ise Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'den geldi. Zeybekçi "bazı suçlar için idam geri gelmeli." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap