SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan açıkladı! Bayram tatili kaç gün olacak?

Erdoğan açıkladı! Bayram tatili kaç gün olacak?

09 Temmuz 2021 Cuma - 14:00




Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazı çıkışı sonrası soruları yanıtladı. Erdoğan, kendisine sorulan "Bayramda kısıtlama olacak mı? sorusuna da yanıt verdi.





Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Bir yerde gazi camimizde cuma namazını kılmanın bahtiyarlığı içerisindeyim. Biliyorsunuz bu PKK terör örgütü bu mescidimizi kurşunlamış ve burayı bir harabe haline getirmişti. Kurşunlu Camii, gerçekten bu şehrimizin bu beldemizin adeta bir tacıydı. Şimdi ise uzun bir aradan sonra burada tekrar bir cuma namazını kılmanın bahtiyarlığı içerisindeyiz. Suriçi'nde konutlarımız yerel mimariyle inşa ediliyor. Bir an önce bunlar bitirilip sahiplerine teslim edilecek. Bir başka Diyarbakır'ı inşa ediyoruz.

AŞILAMA MESAJI

Aşılamada, 58 milyonu aşmış vaziyetteyiz. Uğur Şahin ve Özlem Türeci yakında misafirimiz olacak. Diyarbakır'da aşılamanın süratle olacağına inanıyorum. 

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Tatil süreci 9-10 gün arasında dolaşıyor. Arkadaşlarımız çalışmalarını yürüyor. Millete seslenişte duyuracağım. 

ERDOĞAN DİYARBAKIR'A GELDİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Diyarbakır Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı ile Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil OSB 30 Fabrika, 4. Otosanayi Sitesi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin açılış törenine katılmak üzere Diyarbakır'a geldi.
 

EVLAT NÖBETİNDEKİ AİLELERLE BİRARAYA GELECEK


Cuma namazını Kurşunlu Camii'nde kılacak olan Erdoğan, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ve 674 gündür HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi yapan ailelerle bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, temasları kapsamında, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nca düzenlenecek Danışma Meclisi Toplantısı'na da katılıp, partililere seslenecek. 

2.5 YIL SONRA BİR İLK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır’ı son olarak 31 Mart yerel seçimlerinden önce 9 Mart 2019’da ziyaret etmiş; seçim mitinginin yanı sıra TÜGVA 5. Gençlik Buluşması’nda Diyarbakırlı gençlere hitap etmişti. Erdoğan, 9 Temmuz Cuma günü, 2.5 yıllık aranın ardından Diyarbakır’a giderek vatandaşlarla bir araya gelecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap