SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan: Artık izin mizin yok

Erdoğan: Artık izin mizin yok

05 Mart 2017 Pazar - 10:29




Cumhurbakanı Erdoğan Tekirdağ'daki toplu açılış töreninde halka hitap etti. Terörle mücadele konusunda 'Artık izin mizin yok' dedi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'daki toplu açılış törenine katıldı. Yaptığı konuşmada gündeminde özellikle terör ve referandum vardı. 16 Nisan ile alakalı olarak "Değişim sürecini kaçırırsak milletimize en az yarım asır kaybettiririz" mesajını verdi.

"ARTIK İZİN MİZİN YOK"

Cumhurbaşkanı ''Eskiden terörle mücadelede belli odaklardan icazet almadan adımlar atamıyorduk. Böyle bir ülke vardı. Ama bugün Cudi'den Cerablus'a, Gabar'dan El-Bab'a kadar gereken her yerde operasyon yapan bir Türkiye var. İzin mizin almak diye bir şey yok. Artık dostuna güven veren, terör örgütlerine korku salan bir Türkiye var'' dedi.

"KANLARI YERDE KALMADI"

Operasyonlarla ilgili olarak Erdoğan ''Son 1.5 yılda 3 bini aşkın DEAŞ'lı, 10 bin de PKK teröristini etkisiz hale getirdik. FETÖ terör örgütünün kamudaki militanlarını tek tek belirleyip hukuka teslim ettik, devam ediyoruz. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. İnşallah terörün kökünü kurutana kadar da bu mücadelemizi sürdüreceğiz, hiç endişe etmeyin'' ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap