SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan Bakara Suresi ile pahalılığı savundu! İYİ Parti'den olay tepki

Erdoğan Bakara Suresi ile pahalılığı savundu! İYİ Parti'den olay tepki

10 Aralık 2021 Cuma - 16:37




Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı oturumunda Bakara Suresi'ni okuyarak hayat pahalılığını savunmuştu. İYİ Partili Aytun Çıray, Erdoağan'a çok konuşulacak bir tepki gösterdi.





Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamento Birliği 16. Konferansı Açılış Oturumu'nda çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Erdoğan konuşmasında Bakara Suresi 155'inci ayetini alıntılayarak, "Rabbimiz Kuran’ı Kerim’de 'Muhakkak ki sizi biraz korku ve açlıkla; mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle deneriz. Sabredenleri müjdel' bu şekilde buyurmaktadır" ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİLİ ÇIRAY'DAN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMA 

İYİ Partili Aytun Çıray, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarını alıntılayarak sosyal medya hesabından şu yorumda bulundu:

“Erdoğan: Rabbimiz "Sizi biraz korku ve açlıkla; mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle sınarız" buyurmaktadır… Erdoğan'a göre ekonomik krizin suçlusu belli oldu yani!: Allah (cc)”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap