SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan canlı yayında itiraf etti: Bayağı yaşlanmışım be!

Erdoğan canlı yayında itiraf etti: Bayağı yaşlanmışım be!

01 Aralık 2021 Çarşamba - 13:20




Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı programda yaşlandığını itiraf etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bayağı yaşlanmışız be" dedi.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dün TRT ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, canlı yayında eski görüntülerin yer aldığı bir video izletildi. Erdoğan, "Bayağı yaşlanmışız be" diyerek yaşlandığını kabul etti.

"BAYAĞI YAŞLANMIŞIZ BE"

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında, gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Programda 27 yıl önceki görüntüleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a izletildi. Video bittikten sonra bir gazetecinin, "Efendim 27 yıl sonra bu görüntüleri izlediğinizde neler hissettiniz? Duygulandınız mı?" sorusuna Erdoğan, duygu dolu anlar yaşadığı için bir süre cevap veremedi. Erdoğan, gazetecinin sorusuna, "Bayağı yaşlanmışız be" diyerek gülümsedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap