SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan’ın sansür makinesi hızını alamadı Erdoğan’a da sansür uyguladı

Erdoğan’ın sansür makinesi hızını alamadı Erdoğan’a da sansür uyguladı

01 Nisan 2022 Cuma - 17:48




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şeker fiyatları açıklamaları şeker fiyatlarına gelen zam sonrası sansürlendi. Faik Öztrak “Erdoğan’ın sansür makinesi hızını alamadı Erdoğan’a bile sansür uyguladı.” dedi.





CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Hatay’da basın toplantısı düzenledi. Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özbekistan dönüşü gazetecilere şeker fiyatları hakkında yaptığı açıklamada kullandığı 'şekerde öyle pahalı bir fiyat uygulaması yok’ ifadelerin sansürlenmesini değerlendirdi. Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “Erdoğan Özbekistan dönüşü, ‘Fırsatçılara izin verilmeyecek. Şekerde öyle pahalı bir fiyat uygulaması yok’ diyordu. Uçağın tekerlekleri daha piste dokunmadan, Türk Şeker şekere zam yaptı. Bu beceriksizliğe, bu yönetim bozukluğuna, sarayın iletişim danışmanlarının bulduğu çare ne? Erdoğan’ın sözlerine sansür uygulamak. Allah’ın sopası yok. Erdoğan’ın sansür makinesi hızını alamadı Erdoğan’a bile sansür uyguladı.” diye konuştu. 

Faik Öztrak'ın açıklaması şöyle oldu: 

MİLLET ÇAYINA ŞEKER ATABİLİRSE NE MUTLU

“Erdoğan, ‘Ramazan’da evlere ucuz et girecek’ dedi. Ete yapılan yüzde 48 zammın ardından bu hafta yüzde 10 ilave bir zam daha yapıldı. Ardından daha geçen ay yüzde 20 zam gören şekere, dün bir kez daha yüzde 31 zam yapıldığı haberini aldık. Şekerin fiyatı son bir yılda yüzde 100’e yakın zam gördü. Bu da evlerde kullanılan şeker. İşletmelerde kullanılan şekerin artışı yüzde 100’ü de geçti. Millet ramazanda bıraktık tatlı yapmayı çayına şeker atabilirse ne mutlu.

ERDOĞAN’IN SANSÜR MAKİNESİ HIZINI ALAMADI


Erdoğan Özbekistan dönüşü, uçakta, şeker ile ilgili de ‘gerek Türk Şeker, gerek Konya, gerek Kayseri… Buralarda olumlu adım atacaklar. Fırsatçılara izin verilmeyecek. Şekerde öyle pahalı bir fiyat uygulaması yok’ diyordu. Uçağın tekerlekleri daha piste dokunmadan, Türk Şeker şekere zam yaptı. Kim bu Türk Şeker? Şekere zam yapan Türk Şeker kim? Marketçi mi, fırsatçı mı, stokçu mu? Değil. Türk Şeker kim? Erdoğan’ın başında olduğu Varlık Fonu’na ait bir şirket. Bir yılda şeker fiyatı ikiye katlanacak ama Varlık Fonu’nun başında oturan Erdoğan’ın bu işten haberi olmayacak. Bu beceriksizliğe, bu yönetim bozukluğuna, sarayın iletişim danışmanlarının bulduğu çare ne? Erdoğan’ın sözlerine sansür uygulamak. Allah’ın sopası yok. Erdoğan’ın sansür makinesi hızını alamadı Erdoğan’a bile sansür uyguladı.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap