SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan: Masada değil sahada çözeceğiz!

Erdoğan: Masada değil sahada çözeceğiz!

30 Mart 2019 Cumartesi - 12:44




Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İster içeride ister dışarıda olsun, bu milletin işine, aşına, ekmeğine göz dikenleri asla affetmeyeceğiz." dedi.






Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbulBayrampaşa'da halka hitap ediyor.
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;
Siyasi hayatımız boyunca milli iradenin üstünlüğüne inandık ve hep bunun için çalıştık. Biri çıkmış intikam diyor. Neyin intikamını, 15 Temmuz'un intikamı mı? İstanbul veAnkara başta olmak üzere tüm kardeşlerimin oylarına sahip çıkmalarını istiyorum. Kendimizle birlikte evlatlarımıza nasıl bir Türkiye bırakacağımızın kararı sandıktan çıkacak karara bağlı.
Yarın mutlaka sandıklara gitmeli, tercihlerimiz doğrultusunda oyumuzu kullanmalıyız. İstanbul'a 255 katrilyon lira yatırım yapıldı.




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler kapsamında İstanbulKağıthane'de düzenlenen mitingde halka hitap etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kağıthane'deki konuşmalarından satır başları;
Kağıthane bugüne kadar hep yanımızda oldu. Moral verdi, güç verdi. Hiçbir zaman bizi ihmal etmedi. İstanbul'un yönetimine talip olup da Kağıthane'yi kağıttepe olarak bilenlere gereken dersi vereceğinize inanıyorum.



Ekonomiyi biz yönetiyoruz. Belediye Başkanları mı ekonomiyi yönetecek. Ekonominin patronu şu anda Türkiye’nin cumhurbaşkanı olarak benim. Türkiye’de maalesef bu seçimde Kandil, Pensilvanya değerlendirme yapıyor. Oradan gelen talimatlarla listeler hazırlanıyor. Belediye başkan adayları belediye meclis listeleri buna göre hazırlanıyor.
 
Milletimi patlıcan, domates, biberle mi aldatacaksınız? Bu  millet 'Çanakkale geçilmez' dediği zaman bir tas çorbaya talim etmiştir.
 
IMF’ye borcumuz göreve geldiğimizde 23,5 milyar dolardı. Taksitleri ödedik ve Mayıs 2013’te ilişkimizi bitirdik. Artık bunlarla bir işimiz yok. ABD’den insansız hava aracı almıyoruz. Çünkü artık kendimiz üretiyoruz. Her türlü baskıya boyun eğeceğimizi sanıyorlar. Artık biz O eski Türkiye’ydi. Ne yapsalar boş, bu millete bir daha şehit başbakan Adnan Menderes ve onun acısını yaşatmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.



 
Seçimden sonra ilk iş Suriye meselesini mümkün olursa masada değil sahada mutlaka çözeceğiz. Bu milletin ekmeğine aşına işine göz dikenleri asla affetmeyeceğiz. Silahlı terörü bitirmekte ne kadar kararlıysak ekonomik terörü bitirmeye de o kadar kararlıyız.
 
Sadece İstanbul’a 255 katrilyon liralık yatırım yaptık. Dile kolay biz bu millete aşığız, biz bu milletin dertlisiyiz. 94’te hatırlayın İstanbul’da Ikarus otobüsleri vardı, o otobüslerin içinde koltuklara oturamazdık. Belediye Başkanı olduktan sonra ilk işimiz İstanbul’a Mercedes otobüsler almak oldu. Niye benim milletime bunlar layık değil mi dedik… El ele omuz omuza verip bunları atlatacağız. Biz bu coğrafyanın farklı zenginliklerine sahip olan bir milletiz. Güzellikleri görüyoruz. Her Şeyimiz ortada nereden nereye geldik. Alt yapı olsun üst yapı olsun… Daha da iyi olacak güzel günler şu anda yaşanarak geliyor.
 



Şimdi yarın sandıklara gitmeyi ihmal etmiyoruz. Sandığa gitmeyenleri de muhakkak sandığa alıp götüreceğiz. Bu demokratik gücümüzü sandıkta ortaya koyalım. Bugün Kağıthane’den sonra 5 ilçeye daha gideceğim. Son gün vaktimiz az bu zamanı değerlendirmemiz lazım.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap