SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan vermişti! Cumhurbaşkanlığı Kupası, Kılıçdaroğlu'na götürüldü

Erdoğan vermişti! Cumhurbaşkanlığı Kupası, Kılıçdaroğlu'na götürüldü

27 Ocak 2022 Perşembe - 12:20




Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yapılan 'Uluslararası Yat Yarışı'nda kupayı CHP’li Çiğli Belediyesi'nin takımı kazandı. Cumhurbaşkanlığı'nın verdiği kupa Kemal Kılıçdaroğlu'na götürüldü...





Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 2021 yılının kasım ayında 2’incisi yapılan Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı’nı CHP’li Çiğli Belediyesi Bear Sailing Yelken Takımı kazanmıştı. Cumhurbaşkanlığı’nın verdiği kupayı İzmir Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek takdim etti. Bu hareket, Erdoğan’a yönelik bir mesaj taşıdığı yorumlarına neden oldu.

KUPA BİZDEN, CUMHURBAŞKANLIĞI GENEL BAŞKANIMIZDAN

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Yelken takımımızın ciddi mücadeleler vererek kazandığı Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na takdim ettik. Sürecin hikâyesini kendisiyle paylaştık. Belediyemizin devam eden diğer hizmet ve projeleriyle ilgili bilgi verdik. Bu değerli kupanın yakın gelecekte ülkemiz açısından çok daha güzel gelişmelere vesile olacağına inanıyorum. Çiğlimizi, şehrimizi ve ülkemizi Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanlığında çok daha yaşanabilir kılacağız. Bu vesileyle Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na nazik misafirperverliği ve Çiğlimize olan ilgisinden ötürü şahsım ve Çiğlili hemşehrilerim adına bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap