SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'a demediğini bırakmamıştı; mahkemeden Erdoğan'a kötü haber

Erdoğan'a demediğini bırakmamıştı; mahkemeden Erdoğan'a kötü haber

16 Mart 2022 Çarşamba - 14:03




Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na açtığı ve 500 bin TL'lik manevi tazminat istediği davayı kaybetti.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 1 Aralık 2020 günü yaptığı konuşmadaki ifadelerini gerekçe göstererek, 500 bin TL'lik manevi tazminat davası açmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Erdoğan'ın davayı kaybettiğini söyledi. "Yargıdan bir ders daha! Erdoğan yine kaybetti! Genel Başkanımız yine kazandı" ifadelerini kullanan Çelik, Ankara 12. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde bugün görülen davanın Kılıçdaroğlu'nun lehine sonuçlandığını açıkladı.

Kılıçdaroğlu'nun davaya konu olan sözlerinin; "Erdoğan, sen FETÖ ile orduya kumpas kurup kozmik odayı FETÖ'cülere açtın; Katarlılardan emir alıyorsun; önlerinde diz çöktüğün tefecilere hizmet ediyorsun. Cahil, haini, takoz" olduğunu aktaran Çelik, bu ifadelere haklı dayanakların olduğunu ispat ettiklerini ve davanın lehlerine sonuçlandığını söyledi.

İşte Çelik'in paylaşımları:

 


Yargıdan bir ders daha! Erdoğan yine kaybetti! Genel Başkanımız yine kazandı

Erdoğan, sen FETÖ ile orduya kumpas kurup kozmik odayı FETÖ'cülere açtın; Katarlılardan emir alıyorsun; önlerinde diz çöktüğün tefecilere hizmet ediyorsun. Cahil, haini, takoz

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap