SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması! Fevkaladenin de fevkinde olacak

Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması! Fevkaladenin de fevkinde olacak

01 Aralık 2021 Çarşamba - 14:19




Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret açıklamasında bulundu. Erdoğan, "Asgari ücrette çok çok fevkinde bir artış yapacağız." dedi.





2022 asgari ücret toplantısı için bugün başlayacak Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan dikkat çeken asgari ücret açıklaması geldi.

Partsinin grup toplantısı sonrası gazetecilere Merkez Bankası'nın döviz müdahalesi konusunda açıklama yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Fevkaladenin de fevkinde olacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Asgari ücreti şu ana kadar olmuşun çok çok fevkinde bir artış yapacağız. Halkımızı ezdirmeyeceğiz, kısa zamanda açıklayacağız."

3600 EK GÖSTERGE


Memurların, aylık maaşlarının, emekli olduktan sonra alacakları aylıkların ve emekli ikramiyelerinin belirlenmesinde büyük rol taşıyan 3600 ek göstergeye ilişkin de konuşan Erdoğan, “'Ama' ile fakat' ile konuşmaya gerek yok. O da olacak.” ifadelerini kullandı.

Merkez Bankası'nın döviz müdahalesi konusunda konuşan Erdoğan, "Merkez Bankası'nın yasasında var. Böyle müdahale etmesi gerekiyorsa yapar." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap