SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan’dan düşen helikopterle ilgili ilk açıklama

Erdoğan’dan düşen helikopterle ilgili ilk açıklama

26 Kasım 2018 Pazartesi - 13:05




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopter kazası şehitlerinin ailelerine başsağlığı diledi.





Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Uyuşturucu Politikaları ve Halk Sağlığı Sempozyumu'nda konuşuyor. 4 askerimizin şehit olduğu Sancaktepe'deki helikopter kazasıyla ilgili açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şunları söyledi:
 
"MİLLETİMİZE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM"
 
Bu sabah elim bir helikopter kazasında kaybettiğimiz askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerimize şifa diliyoruz. Şehitlerimizin ailelerine Türk Silahlı Kuvvetleri'ne milletimize baş sağlığı dileklerimi iletiyorum.
"BAĞIMLILIKTAN BAŞKA SIKINTILARIMIZ VAR DEMEKTİR"
 
Bizim medeniyetimizle kültürümüzle alkolve tütün bağımlılığını yan yana düşünebilmemiz dahi mümkün değildir. Alkol ve uyuşturucunun yaygınlaşmasından şikayet ediyorsak çalışma yöntemlerimizi gözden geçirmeliyiz.
 
Haramı helali bilen toplumda uyuşturucu alkol hırsızlık diye bir sorun olmamalıdır. Bu tür sıkıntılar varsa bağımlılıktan öte başka sıkıntılarımız var demektir.
 
Bağımlılığın bir arada olması düşündürücüdür. Hayatını idame ettirmekte zaten zorluk çeken toplumlarda bu tür alışkanlıkların yaygınlaşmasının masum olmadığına inanıyorum.
 
Tütün alışkanlığının uluslararası şirketler tarafından özendirildiği ortadadır. Gelişmiş ülkelerdeki uyuşturucu ve alkol bağımlılığın sebebi elbette farklıdır.
 
“BU AYRI BİR TEHDİT”
 
2 yaşındaki yavru her şeyinden kopuyor, odanın içinde onunla meşgul oluyor. Bu ayrı bir tehdit. Bugün Türkiye’de cep telefonu sayısı 70 milyon civarında. Nüfusumuz 81 milyon. Bu çok ciddi olumsuz sinyaller veriyor. Bağımlılık yapan ürünlere verilen mücadele aynı zamanda terörün kaynaklarını kurutmaya yönelik mücadeledir.
 
Öyle tilkice hareket ediyorlar ki… Çıkarmışlar elektronik sigara. Bu dudak alışkanlığı başladığı andan itibaren sigara başlayacak. Bize çok geldiler. Bir milyon dolarlık yatırım yapacağız. Peki siz bunu yurt dışına ihraç edecek misiniz. Sizin meselesiniz başka. Siz buradaki gençliği alıştırmaya çalışacaksınız. Buna müsait etmeyeceğiz.
 
İslam’la terörü kimse bir araya getiremez. Ama dert başka. Bu DEAŞ gibi örgütlerleİslam’ı kirletmek. Buna müsaade vermeyeceğiz. Hristiyan terörü diyor musunuz, ya daMusevi terörü. Gezi olaylarında uluslararası medya Taksim’i gösterdi. Şuanda Paris’te olaylar var. Ama görmüyorlar.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap