SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'dan kritik İdlib açıklaması!

Erdoğan'dan kritik İdlib açıklaması!

03 Eylül 2019 Salı - 21:21




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çekya Başbakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi. Güvenli bölge konusunda konuşan Erdoğan, "Hedefimiz Cenevre'den önce bazı adımların atılması" dedi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekya Cumhuriyeti Başbakanı Andrej Babis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çekya'nın 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında verdiği desteğe karşın teşekkür etti.Erdoğan, "Çekya'nın AB üyelik sürecine verdiği destekten de duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Bu destek ve dayanışmanın önümüzdeki dönemde güçlenerek devam etmesini diliyorum." ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları şöyle:

İlişkilerimizi tüm boyutlarıyla ele aldık, ikili ticaret hedefimizi 5 milyar dolar olarak belirledik. Çekya Türk öğrenciler için en çok tercih edilen ülkelerden birisidir. Çekya'nın 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında verdiği desteğe teşekkür ediyorum.

Savunma sanayi alanında işbirliğimizi ileriye götürme konusunda görüşmelerimiz oldu."

Erdoğan'dan kritik İdlip açıklaması


Güvenli bölge konusunda da konuşan Erdoğan, " Hedefimiz Cenevre'den önce bazı adımların atılması. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşmemiz gerçekleşirse bu konu masadaki en önemli konulardan biri" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap