SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'ın eski konuşması: Bu hale Türkiye'yi hükümet getirmedi mi?

Erdoğan'ın eski konuşması: Bu hale Türkiye'yi hükümet getirmedi mi?

26 Mart 2023 Pazar - 14:03




Recep Tayyip Erdoğan'ın 2002 yılındaki dönemin iktidardaki koalisyonuna yönelik sözleri bugünlerde yeniden gündem oldu. Videoda, bugünlerde sık sık dile getirilen soruları sıraladığı görülüyor.





Erdoğan'ın yıllar önceki sözleri gündem oldu: Bu hale Türkiye'yi hükümet getirmedi mi?

Recep Tayyip Erdoğan’ın yıllar önce katıldığı bir programdaki sözleri yıllar sonra bugünlerde sosyal medya platformlarında yeniden gündem olmuş durumda. 

2002 yılında iktidardaki koalisyon hükümetini eleştiren Erdoğan, o videoda, bugün kamuoyunda sık sık dile getirilen sorunları sıralayarak şunları söylüyor:

“Bugün benim Anadolu’daki vatandaşım konteynerlerden eline çöp rızık topluyorsa, hafta pazarlarının atıklarını toplayıp evine götürüyorsa, meydanlar açız açız diye bağırıyorsa, evinin kirasını ödeyemiyorsa, suyunun parasını, elektriğinin parasını ödeyemiyorsa ve artık ‘yandım Allah’ diyorsa benim vatandaşım, yüzde 25’si açlık sınırının altında, yüzde 50’si açlık sınırının altındaysa bu hale Türkiye’yi kim getirdi, bu hükümet getirmedi mi?”

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap