SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Portakal AKP'yi hedef aldı! Benzer 'eyyy' çıkışlarından biriydi

Fatih Portakal AKP'yi hedef aldı! Benzer 'eyyy' çıkışlarından biriydi

27 Ekim 2021 Çarşamba - 15:23




10 büyükelçinin açıklamalarının bilinçli çıkarılmış bir kuru gürültü olduğunu dile getiren Fatih Portakal, iktidara yüklendi.





Fatih Portakal, dünya medyasında çıkan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Osman Kavala hakkında açıklama yapan 10 büyükelçi konusunda geri adım attığına yönelik bir haberi paylaştı.

Büyükelçilerin, bir gelişme elde edemeyeceklerinin bildikleri halde açıklama yaptığını dile getiren FOX TV Ana Haber eski sunucusu ve gazeteci Fatih Portakal, “Cidden o ülkeler yapabileceğini mi zannediyorlardı? Bence kuru gürültü olduğunu biliyorlardı.” şeklinde ifadeler kullandı.

Sosyal medya platformu Twitter üzerindeki söz konusu paylaşımında “Yine de diplomatik açıklamalar yaptılar.” ifadelerini kullanan Fatih Portakal, “Erdoğan’ın her zaman ki benzer, “eyyy” çıkışlarından biriydi sadece!” diyerek AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi .

Doların 9 lirayı aşmasının ardından elçilerin açıklamasının patlak vermesine gönderme yapan Fatih Portakal, “E tanıyoruz artık ülkeyi yöneten zihniyeti…” şeklinde sözlerini sonlandırdı.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap