SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Portakal’dan bomba iddia! Süleyman Soylu Bahçeli'nin yerine geçebilir

Fatih Portakal’dan bomba iddia! Süleyman Soylu Bahçeli'nin yerine geçebilir

26 Eylül 2023 Salı - 14:54




Gazeteci Fatih Portakal'dan bomba iddia geldi. Süleyman Soylu, Devlet Bahçelinin yerine geçebilir.





MHP lideri Devlet Bahçeli eski içişleri Bakanı Süleyman soylu hakkındaki destek mesajı gündeme bomba gibi düştü. Verilen destek mesajı hakkında konuşan Fatih Portakal'dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Fatih Portakal, Süleyman soylu için MHP lideri Devlet Bahçeli'nin veliaht dedi. 

Fatih Portakal'dan çok konuşulacak bomba bir iddia geldi.

Fatih Portakal konuşmasında Süleyman Soylunun partisinden şu ana kadar hiç bir ses çıkmadı . Süleyman Soylu'ya bir sitem var. Sitemin ötesinde bir kızgınlık var. AK Parti tarafında Soylu'ya bir mesafe olduğunu anlıyorsunuz." diyen Portakal dikkat çeken ifadeler kullandı.

“MHP'YE KATILIRSA HİÇ ŞAŞIRMAYIN”

"Burada Devlet Bahçeli'nin arka çıkma sebebi de aslında; İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya veya ona 'Sonuna kadar git' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kadar giden bir mesaj veriyor." diyen Portakal, "'Neden arkasında duruyor?' Derseniz... Bugün yarın Soylu, AK Parti'den istifa edip de MHP'ye katılırsa hiç şaşırmayın. Ondan sonra da Bahçeli, MHP'nin başına veliaht olarak getirirse ona hiç hiç şaşırmayın." diye konuştu.


"AK PARTİ'DE SOYLU ANTİPATİSİ VAR"

''AK Parti içerisinde Süleyman Soylu'ya yönelik bir rahatsızlık olduğunun altını çizen Portakal "Ancak şunu söyleyeyim, AK Parti'de acayip bir Süleyman Soylu antipatisi var. Edoğan bile gündeme getirmiyor ama vardır bunda bir iş."

“SOYLU'NUN BÜTÜN İZLERİNİ SİLİNİYOR”

"Polis Bakım ve Yardım Sandığı (POLSAN) var mesela 3 Haziran'da genel kurul yapılmıştı. Tekrar bir genel kurul yapılacak. Eski yönetimde Soylu'nun adamlarının olduğu söyleniyor. POLSAN'ın bile yapısını değiştiriyor Ali Yerlikaya. Bunu tek başına yapabilir mi? Hayır. Soylu'nun bütün izlerini siliyor. Bu işin sonu valla her yere kadar gider, ben size söyleyeyim."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap