SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Portakal Özgür Özel tahmini yaptı: Sürprizin ötesinde bomba

Fatih Portakal Özgür Özel tahmini yaptı: Sürprizin ötesinde bomba

18 Eylül 2023 Pazartesi - 16:29




Gazeteci Fatih Portakal CHP’deki değişim tartışmaları devam ederken CHP genel başkanlığı adaylığını açıklayan Özgür Özel hakkında çarpıcı bir tahminde bulundu: Sürprizin ötesinde bomba...





Gazeteci Fatih Portakal değişim mesajları devam eden CHP’de Özgür Özel’in genel başkan adaylığını ilan edilmesinin ardından dikkat çeken ifadeler kullandı. 

CHP’de kongre takvimi devam ederken değişim mesajları da sürüyor. 

CHP’de Genel Başkanlığa adaylığına açıklayan Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ve bir diğer aday Örsan Kunter Öymen ile kurultayda yarışacak. 

Gazeteci Fatih Portakal, CHP’deki değişim tartışmalarının içerisinde sık sık yer alırken bu kez Özgür Özel mesajı verdi. Sosyal medya platformu X hesabından paylaşım yapan Fatih Portakal, “Milletin önüne sandık koyup hangisi seçilsin derseniz Özgür Özel alır. Çünkü mutsuz seçmende Kılıçdaroğlu sevgisizliği artıyor.” görüşünü savundu. 

CHP Genel Başkanlığında sonucu belirleyecek olanın delege olduğuna dikkat çeken Fatih Portakal, “Kurultay sandığından Özel’in çıkması, sürprizin ötesinde bomba. Delegenin aklı ve vicdanı belirleyecek. İkbal mi vicdan mı, millet mi? Umarım yenilenme olur.” ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap