SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fehmi Koru'dan 'Burhan Kuzu' şüphesi! Koronadan mı yoksa...

Fehmi Koru'dan 'Burhan Kuzu' şüphesi! Koronadan mı yoksa...

08 Ağustos 2021 Pazar - 17:17




Gazeteci-yazar Fehmi Koru, Korona'dan öldüğü açıklanan Ak Partili Burhan Kuzu'nun ölümü hakkında şüpheleri olduğunu açıkladı. Koru, "Gerçekten Korona’nın mı kurbanı, yoksa?" sorusunu sordu.





Gazeteci-yazar Fehmi Koru, Korona'dan öldüğü açıklanan Ak Partili Burhan Kuzu'nun ölümü hakkında kuşkuya düştüğünü açıkladı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in geçen yıl Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden eski AKP milletvekili, Anayasa Profesörü Burhan Kuzu'ya yönelik iddialara göndermede bulunan Fehmi Koru, "Gerçekten Korona’nın mı kurbanı, yoksa? Şimdilerde bu kuşkuyu duymaya başlamamın sebebi Sedat Peker’in onunla ilgili verdiği bilgiler…" yorumunu yaptı.

Kişisel blogunda kaleme aldığı yazıda Burhan Kuzu'nun ismini vermeden imada bulunan Koru, şu ifadeleri kullandı:

"İfşaatlarda ismi en fazla geçen kişiyi asistanlığından beri tanıyorum. AK Parti ile birlikte siyasete atıldı, Meclis’te önemli konumlarda bulundu. Son zamanlarda Külliye’de hukuk alanında görüşlerine başvurulan kişilerden oluşan bir kurulun üyesiydi. Koronaya kurban verilenler arasında aniden hayatını kaybetmişti. Gerçekten Korona’nın mı kurbanı, yoksa? Şimdilerde bu kuşkuyu duymaya başlamamın sebebi Sedat Peker’in onunla ilgili verdiği bilgiler… Yalnız o olsa neyse, onun merkezinde bulunduğu ilişkiler ağı içerisinde pek çok başka kişi ile kurumun da adları geçiyor. Hukukçular, hakimler, savcılar, adli tıp kurumu… Siyasiler baş rolde…" 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap