SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fuat Uğur: Fiyat artışlarının yüzde 50'si bir köpük

Fuat Uğur: Fiyat artışlarının yüzde 50'si bir köpük

12 Nisan 2022 Salı - 09:30




Fuat Uğur, fiyat artışlarının yüzde 50'sinin köpükten ibaret olduğunu söyledi.





Fuat Uğur fiyat artışlarının sebebini buldu. Türkiye gazetesindeki köşesinde Fuat Uğur, "Market zinciri, tedarikçi ve stokçu, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ediyor" dedi.

"FİYAT ARTIŞLARININ YÜZDE 50'Sİ KÖPÜK"

Fiyat artışlarının yüzde 50'sinin köpükten ibaret olduğunu savunan Uğur, "Bir başka ifadeyle tamamen haram para, başka da adı yok. Bir nevi hırsızlık" dedi.

"GIDA TERÖRÜ CEZA KESMEYLE ÖNLENEMEZ"

Gıda terörünün yaşandığı ve bunun önünü cezaların kesmeyeceğini belirten Fuat Uğur, "Bu güç gösterisinin ve kartelleşmenin önüne mutlaka geçilmeli. Enflasyonu kalıcı hâle getirmek, hatta hiper enflasyona dönüştürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Joe Biden’ın Beyaz Saray’daki koltuğuna oturmadan evvel 'Bu iktidarı ekonomik olarak çökertmeliyiz' dediğini ne çabuk unutuyoruz? Önümüze F-16 adı verilen bir havuç uzattılar, buna sevinen kıt akıllılar var, inanamıyorum gerçekten!.." dedi.


"BUNUN ADI 'HALKI VE KİN DÜŞMANLIĞA TAHRİK'TİR"

Halkın dar gelirli olan geniş kesiminin, kendisinden sosyal ve sınıfsal olarak üst katmanlarda ve daha da zenginleşen bir kesimin, gözünün önünde marketleri yağmalarcasına alışveriş yaptığını, lokantaları, eğlence mekânlarını, tatil yerlerini, kayak merkezlerini doldurduğunu gördüğünü söyleyen Uğur, "Halkın yüzde 70’i giderek daha da zorlanıyor ve sözünü ettiğim bu üçlü çete vasıtasıyla bir gerilim hattı oluşturulmaya çalışılıyor halk arasında. Bir hukukçu dostum ne dedi biliyor musunuz? 'Bunun adı ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik'tir" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap