SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gereğini tam yapın beyler!

Gereğini tam yapın beyler!

01 Şubat 2016 Pazartesi - 10:03








Ayıp olmasın!

Amerikalı geldi!

Talimatlarını verdi, gitti. Biden konuştu, dinlediniz! Biden buyurdu, elbette gereği yapılacak!

Üstelik Başkentimize de gelmedi. Ayağına getirdi. Hem de Dünya liderini, vs!

Eee, siz 14 yıl önce ABD’ye gidip, görüşmeden çıkarken; “Hamdolsun, istediğimizi aldık” derseniz, Ömür boyu size böyle davranırlar. Demek ki siz böyle durumlar için varsınız. Alıştırdınız bir defa. Biden, Türkiye'nin iç işlerine karışmadı. Sadece talimatlarını verdi!


Bu ne cüret? Bu ne densizlik? Biden talimatlarını sadece iktidara vermedi. CHP de, HDP de talimatları dikkatle dinlemiş! Ülkenin bağımsızlığını hatırlayan, Milli hissiyatı yansıtan yalnız MHP olmuştur. İyi ki varsın MHP, Ömrün uzun olsun Sayın Bahçeli. Biden’i bir tek sen protesto ettin.

Hamdolsun ki, Türkiye’de MHP var. Bu tavrı AKP ve CHP anlayabilir mi? Mümkün mü? Amerikalı, “PYD terör örgütü değil” demiş. Siz, “Kobani’ye selam olsun” derseniz, “Türkiye’de Türk yok” derseniz, Suriye Türklerini kim destekler?

Araplar’dan sonraki ikinci büyük nüfusu yok sayarlar. Vatanseverler binlerce defa yazdılar, hep boşuna! “Cenevre’ye Türkmen temsilcisi gelecek” dediniz mi?

Diyemezdiniz, Kerkük’ü nasıl verdiğiniz besbelli.

“Esat yıkılsın, Suriye’yi örgütler ele geçirsin” derseniz, Türkiye’nin bayramında, bir 29 Ekim günü, Teröristleri Irak’tan alıp, Törenle Türkiye’den geçirip, Suriye’ye sokarsanız, Kobani’ye yollarsanız...


Süleyman Şah türbesini söküp kaçarsanız..! Amerikalı’nın istediği zaten bu.

Devamını kendi kafasına göre yapar, Sizi niye, kim hesaba katsın ki? Size sadece “Eyvallah” demek düşer!

Siz sadece iç politika demeçleri verin yeter! Nasıl olsa dinleyen yığınla, Alkışlayan gırla, Sanal nutuktan kim ölmüş? Atan memnun, tutan memnun!

Heyhat!

Nankör Amerikalı, hiç “Aferin” demiyor.


Hiç de doymuyor..!

Bunlar ne zamana kadar, nereye kadar?

Bunu da Yüce Türk milleti düşünür elbette bir gün..!

***

www.turkocaklari.org.tr adresinden 3932 Akademisyen ve STK Temsilcisi adına “Vatansever Türk Aydınları Bildirisi Basın Toplantısı” izlenebilir.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap