SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hadsizler! İsviçre'de, Erdoğan'ın maketi ve Türk bayrağı yakıldı

Hadsizler! İsviçre'de, Erdoğan'ın maketi ve Türk bayrağı yakıldı

16 Haziran 2023 Cuma - 11:50




İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İsviçre'nin Zürih kentinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a benzetilen kukla ve Türk Bayrağı'nın yakılmasına tepki gösterdi.





İsviçre'nin Zürih kentinde PKK sempatizanları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Türkiye'yi hedef alan bir gösteri düzenledi. PKK destekçileri Türk bayrağını da ateşe verdi.

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabı üzerinden İsviçre'de terör örgütü PKK sempatizanları tarafından gerçekleştirilen çirkin saldırıyı şiddetle kınadığını açıkladı.

Zorlu, İYİ Parti olarak bu menfur saldırı karşısında İsviçre makamlarını gerekli hassasiyeti göstermeye ve hukuki adımları atmaya çağırdıklarını belirtti.

Kürşad Zorlu, sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

İsviçre'de PKK terör örgütü sempatizanları tarafından yapılan çirkin saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. İYİ Parti olarak bu menfur saldırı karşısında İsviçre makamlarını gerekli hassasiyete ve hukuki adımları atmaya davet ediyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap