SON DAKİKA



Haber > Gündem > HDP'li Demirtaş'ın ayak oyunu (!)

HDP'li Demirtaş'ın ayak oyunu (!)

28 Eylül 2015 Pazartesi - 10:52








Adamın kafası bir türlü siyasete yatmadı. Odunum odun. Ne kadar anlatsanız anlamıyor. Sıkılmadan milletvekili(!) olduğu ülkeyi Danimarka gibi kıytırık bir ülkeye şikâyet ediyor, oradan medet umuyor. Bu ziyareti esnasında hazret buyurmuş: Şiddet yoluyla çözüm yolunu benimsemiyoruz. Mutlaka şiddet durmalı, masaya taraflar oturmalı. Yaptığımız çağrılara PKK’nın üst düzey yöneticileri olumlu cevap verdiler (Bakııın... lütfetmiş beyzadeler.... sonra) aslında, görüşmelere dönülmesini kabul ettiler (Hoş gelmişler). Ama Sayın Cumhurbaşkanı ‘Silahların susmasını kabul etmiyorum. Silahların derhal bırakılması lazım’ dedi Bay Selo ve devam ediyor: Yani düşünün ülkenin cumhurbaşkanı silahların susmasını kabul etmiyor, doğru bulmuyorum diyor, yani silahların bu haliyle konuşması herhalde onu daha çok memnun ediyor ki bu çok acı bir durum maalesef.

Duydunuz değil mi, bu çocuğun beyanatı kargaları bile güldürüyor. Danimarka’dan medet ummaya başladı. Selocum, sen o işleri geç! Bugünün Türkiyesi 1990’ların Türkiyesi değil artık. Danimarka bizim Şırnak ya eder ya etmez. Sen TC Cumhurbaşkanını ve Sayın Davutoğlu’nu dinlesen iyi edersin. Reisicumhur Sayın Erdoğan size kaç kez söyledi: “TC silahlı kuvvetleri il PKK eşkıyasını aynı kefeye koyamazsın.” Ne o öyle ikide bir “Karşılıklı silah bırakılsın”... Senin kafan hâlâ almıyor Selo, ne yapsın adam?

Önce onlar (PKK) ya teslim olacak ya kâmilen ülkeyi terk edip “Artık bu iş biter” diyecekler ki Sayın Cumhurbaşkanı ve hükümet seni muhatap alsın. Kemençe eşliğinde hâlâ uğraşıyorsun ki dağdaki çoluk çocuğu getirip TC’ye muhatap edeceksin. Uyan artık! Haa... anlaşılan PKK’nın kuyruğu iyice sıkıştı bitmek üzere, tüm paniğiniz ve endişeniz burada. “HDP’li kıro ağası Bay Zeydanlı, gördü kimin kimi tükrüğü ile boğduğunu, panik başladı”. Artık TC’nin sizin bu yalanlarınıza karnı doydu. “Ara versinler de toparlan öyle mi?” Yok öyle şey. Ya teslim olursunuz veya sizi bitirene kadar bu operasyonlar sürecek. Bu gençler boşuna mı şehit oluyor? Eğer Sayın Erdoğan ve bu hükümet operasyonlara ara verirse bu millet haklarını asla onlara helal etmeyecektir.

HDP BAKANLARI İSTİFA ETMİŞ(!)

Eşeğin kuyruğuna arı konmuş. Peki neden istifa etmişler? Kandil demiş ki: “Artık istifa edin.” Operasyonlar esnasında Şırnak’ta dağlarda sıkıştırılan teröristleri kurtarmak için dağa çıkıp çemberi geçeceklermiş. Beyimiz bakan ya, bakan beye Türk askeri Mehmetçik nasıl izin vermezmiş? Mehmetçik de ona; “Yassah hemşerim geçemezsin, bakan makan dinlemem, manga çavuşum emir verdi” demiş. Sen TC bakanı mısın, yoksa teröristlerin koruyucusu musun? Esasen sormam da yanlış ya!.. E zaten siz bu hükümete hırlı bir iş için gelmediniz ki. İlk fırsatta istifa edip güya dikkat çekmeye çalışacağınızı ben bile te Trabzon’dan biliyordum. Kendinizi akıllı mı sanıyorsunuz? Allah selamet versin! Siz bilirsiniz. Danimarkalara kadar gidip soğuktan nezle olacağınıza, gelin adam gibi Ankara’da derdinizi anlatın.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap