SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hiçbir vatandaşımız mahsun olmasın

Hiçbir vatandaşımız mahsun olmasın

02 Kasım 2015 Pazartesi - 17:57




AK Parti MYK toplantısı sonrası Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.





AK Parti MYK toplantısı sonrası Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

Ömer Çelik'in açıklamalarından başlıklar;

Kaybeden tek bir vatandaşımız yoktur. Bütün vatandaşlarımız kazanmıştır. Bu milletimizin zaferidir. Bize oy verenlere teşekkür ettiğimiz kadar oy vermeyen bütün vatandaşlarımıza da sandığa gittikleri için teşekkür ediyoruz. Barışçı yaklaşım üreten bütün parti mensuplarımıza teşekkürlerimiz sunuyoruz . 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin oy oranlarında düşüş oldu ve biz çok düşündük. Biz seçim süreçlerinde oy isterken toplumun sözüne kulak verdik. AK Parti her coğrafyadan oy alabilen bir partidir. Bize oy vermeyen vatandaşlarımıza karşı da duyarlı olacağız. Hiçbir vatandaşımız mahsun olmasın. Ötekileştirme üzerinden siyaset yapmaya karşıyız.

7 Haziran’la diyalog eksiklikliğini fark ettik. Vatandaşlarımızın taleplerini iyi dinleyen bir partiyiz. Bundan sonra somut adımlar atacağız. Mesajı aldık, alıyoruz, almaya devam edeceğiz sürekli olarak kendimizi güncelleyeceğiz. Her parti kaliteli işler yapsın ciddi rekabet edelim. Rövanş siyaseti bizim kitabımızda yazmaz.

AK Parti bu sonuçlara alışık bir parti. Kendi içimizde bu sonuçları bilen arkadaşlarımız oldu. Tek başına iktidarı son haftalarda görmüştük. Hükümet programı çalışmaları bu sabah başladı. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap