SON DAKİKA



Haber > Gündem > İftar kuyruğuna ermobox’lı çözüm

İftar kuyruğuna ermobox’lı çözüm

24 Temmuz 2012 Salı - 16:21




Rize Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Ramazan etkinlikleri binlerce kişinin buluşma noktası olmaya devam ediyor.





Rize Belediyesi'nce Sahil Dolgu Alanı Kültür Park ta kurulan iftar sofrasına ilgi her geçen gün artıyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftara, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı da eşlik ediyor. İftar sofrasının Ramazan ayı süresince vatandaşlara açık olduğunu belirten Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Rize’de her gün ortalama bin yedi yüz elli kişiye yetecek kadar sıcak yemek çıkarıldığını söyledi. "İftar soframız herkese açık" diyen Başkan Bakırcı, "İzdiham ve iftar kuyruğunu önlemek için Endüstriyel Mutfak Ekipmanlarından olan Termobox (ısılı kutu) temin ettik. Bu sistemle yemeği içerisinde sıcak tutan termobox’ larla iftar kuyruklarını önemli ölçüde azaltmış olduk" dedi. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Rize’de iftar sofralarının hayırsever kişi ve kurumların katkılarıyla kurulduğunu kaydeden Bakırcı "İftar soframıza katkıda bulunanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum, herkese hayırlı ramazanlar diliyorum” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap