SON DAKİKA



Haber > Gündem > İsmail Saymaz son seçim anketlerini değerlendirdi! AKP ve MHP'nin oyunu açıkladı!

İsmail Saymaz son seçim anketlerini değerlendirdi! AKP ve MHP'nin oyunu açıkladı!

22 Mart 2022 Salı - 10:17




Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz, katıldığı canlı yayında AK Parti ve MHP'nin ciddi bir şekilde oy kaybı yaşadığını söyledi.





Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz, katıldığı bir yayında Cumhur İttifakının eridiğini söyleyerek dikkat çeken tespitlerde bulundu. Son seçim anketlerini değerlendiren İsmail Saymaz,  AK Parti ve MHP'nin ciddi bir şekilde oy kaybı yaşadığını ifade etti.

 "İKTİDAR YENİ POLİTİKA ÜRETEMİYOR"

İsmail Saymaz, AK Parti ve MHP'nin artık halka yeni bir şeyler sunamadığını söyledi. Bu nedenle seçim yasası değişikliği sunduğunu ve Tansu Çiller'i siyasi arenaya çıkardığını öne sürdü. Saymaz,  AK Parti ve MHP'nin şu an en büyük hedefinin Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanlığını kazanmasını sağlamak ve parlamentodaki çoğunluğu korumak olduğunu belirtti.

 AK PARTİ VE MHP'NİN OYU NE KADAR?

Saymaz, dolar kurunun aşırı yükselmesi, enflasyonun artması ve hayat pahalılığının müsebibi olarak halkın hükümeti gördüğünü söyledi. Bugün AK Parti ve MHP'nin toplam oyunun %30-35 bandında olduğunu ifade etti.


Beğendim
2
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap