SON DAKİKA



Haber > Gündem > İşte CHP'nin Tonya adayı!

İşte CHP'nin Tonya adayı!

09 Ekim 2013 Çarşamba - 09:25




Cumhuriyet Halk Partisi Tonya İlçe Başkanı Muhammet Karadeniz yaptığı açıklamada “Belediye Başkan adayımız nettir” dedi.





Başkan Karadeniz, “Parti tabanının, Tonya kamuoyunun genel eğilimi dikkate alınarak yönetim kurulumuz, oybirliği adayını belirlemiştir. Yerel seçimlere önceki ilçe başkanımız Hasan Kalyoncu’nun adaylığı ile giriyoruz. Artık aday adaylığı diye bir kavram yok, biz adayımızı belirledik. Tonya’daki demokratik oluşumlar da bu kararımızı olumlu karşılayarak destek verdiklerini ifade ettiler. Partimizin belediye başkan adaylığı sorunu yoktur. Önümüzdeki süreçte, meclis üyesi adaylarımızı da netleştirerek kamuoyuyla paylaşacağız.” Amaçlarının halkın belediyesini oluşturmak, halkın yönetime katılımını sağlamak olduğunu belirten Karadeniz, “Tonya’da temsili değil, doğrudan demokrasiyi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bu konuda ısrarlı ve kararlıyız. Son yıllarda ilçenin üzerine çöreklenen karanlık, şaibeli, bireysel anlayışı ortadan kaldıracağız. Halkımız, elbetteki bu çabayı görüp destekleyecektir.” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap