SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kadıköy'de Ata'ya saygı zinciri

Kadıköy'de Ata'ya saygı zinciri

10 Kasım 2015 Salı - 12:11




Ulu Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. yıl dönümünde Kadıköy Caddebostan sahilinde bir araya gelen binlerce kişi, Türk bayrakları ile Ata'ya s





Atatürk'e saygı zinciri... Ulu Önder Atatürk'ün aramızdan ayrılışının yıl dönümünde Kadıköy Caddebostan sahilinde bir araya gelen binlerce vatandaş, kilometrelerce uzunlukta Ata'ya saygı zinciri oluşturdu. Denizden yelken ve tekneler ile, havadan paramotorlar ile karadan ise birbirine bağlanmış Türk bayrakları ile bir araya gelen binlerce vatandaş, sirenlerin çalması ile duygu dolu dakikalar yaşadı. Duygularını ifade eden bir vatandaş, “Biz Atatürk gençliğiyiz. Bizim nesil tükeniyor ama Atatürk’ü yaşayanlar arkamızdan gelecekler diye ümit ediyorum. Bu ülke bizim, gidecek başka yerimiz de yok. Bu ülkeyi en iyi yerlere taşımak da bizim görevimiz” dedi. Sirenler çaldığında saygı duruşunda bulunan bazı vatandaşların ise gözleri doldu. Büyük ,küçük binlerce kişinin bir araya gelerek oluşturduğu saygı zinciri, İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından son buldu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap