SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kadrolar yenilenmeli

Kadrolar yenilenmeli

06 Nisan 2014 Pazar - 11:32




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan adayı Ali Türen Öztürk, öz eleştiride bulundu ve CHP örgütünü uyardı.





Facebook hesabından yerel seçimleri değerlendiren Öztürk, “Her ne kadar beklediğimiz sonuçları alamasak da, bizlere destek veren-vermeyen bütün halkımıza şükranlarımı ifade ediyorum. Gelinen bu aşamanın halkımızın huzur ve sükunu için, ekonomik ve sosyal yaşamdan beklentilerinin gerçekleştiği bir dönem olmasını diliyorum. Örgüt olarak başarısızlığımızın değerlendirmesini, içsel bir değerlendirme olarak yapılması gerektiğine inanmakla birlikte, bu konuları yazılı ve sosyal medyada partililer ve örgüt yöneticileri tarafından eleştiri sınırları zorlanarak tartışılmasını doğru bulmadığımı, ancak medeni ölçülerde yapılacak örgüt içi tartışmalar ile bu olumsuz süreçten sıyrılarak, yenilenmiş kadro ve programlar ile ülkemizi geleceğe taşıyacak çalışmalara şimdiden başlamak gerektiğini ifade ediyorum” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap