SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kafalar karışık! Erdoğan'dan 30 dk arayla İki farklı faiz açıklaması

Kafalar karışık! Erdoğan'dan 30 dk arayla İki farklı faiz açıklaması

17 Kasım 2021 Çarşamba - 16:57




Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin grup toplantısında yaptığı faiz açıklaması ile toplantı sonrası yaptığı açıklamalar kafaları karıştırdı.





Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)  Grup Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın yapılacak Merkez Bankası toplantısı öncesi "Anlayan anlar, anlamayan anlamaz. Faiz sebep enflasyon netice. Faizi savunanla beraber olmam, olamam. Faizle ilgili 'Nas' ortada, sana bana ne oluyor? Biz faiz belasını bu milletin sırtından kaldıracağız” şeklinde konuşmuştu.

"BIRAKIN DA BAĞIMSIZ OLARAK KARAR VERSİNLER"

Partisinin grup toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip  Erdoğan, bir muhabirin “Bugünkü açıklamalarınız sonrasında Merkez Bankası'nın faiz indireceği sonucuna varabilir miyiz? sorusuna, Erdoğan “Merkez Bankası bağımsız değil mi? Bırakın da bağımsız olarak karar versinler” ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap