SON DAKİKA



Haber > Gündem > Karal Çaykur Çay Fabrikasını ziyaret etti

Karal Çaykur Çay Fabrikasını ziyaret etti

14 Temmuz 2012 Cumartesi - 13:19




AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri İle birlikte Gündoğdu ÇAYKUR Çay Fabrikasını ziyaret ederek bir takım





2012 yılı yaş çay ikinci sürgün kampanyasının başlaması münasebeti ile Rize genelindeki ÇAYKUR çay fabrikalarını incelemeye devam eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal önceki gün Gündoğdu ÇAYKUR çay fabrikasını ziyaret etti. İkinci sürgün yaş çay alımları ile ilgili olarak Gündoğdu ÇAYKUR çay fabrikası Müdürü İrfanTopal'dan fabrika kapasitesi ve genel durum hakkında bilgi alan Karal" Şu anda sezonun en yoğun olduğu dönemi idrak ediyoruz. Maalesef birinci sürgünde bir takım problemler yaşamıştık. Ancak ikinci sürgün döneminde üreticimizin memnuniyeti açısından çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Fabrika müdürümüz ve diğer yetkili arkadaşlarımızdan edindiğimiz bilgilere göre bu bölgede çay alımları ile ilgili ciddi bir sorun gözükmüyor. Bu noktada özellikle fabrika yöneticilerimizin ciddi bir katkısı var. Arkadaşlarımız çay üreticimiz ile gerekli olan diyalogları sağlamış ve üreticimizin rahat bir şekilde çayını satmaları için gerekli olan zemini oluşturmuşlar. Bu bağlamda kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. Gündoğdu ÇAYKUR çay fabrikasının iyi bir performans ile çalıştığı ve kapasitesinin üzerinde üretim gerçekleştirdiğini vurgulayan Karal " Müdür beyin verdiği bilgiye göre iki yüz tonun üzerinde bir üretim gerçekleşiyor. Bu fabrikamızın kapasitesinin üzerinde bir üretimdir. Gerekli kontenjan uygulamaları hakkında da arkadaşlarımız üretici vatandaşlarımıza gerekli bilgileri veriyor. Hal böyle iken üreticimizin elinde oluşan bir çay stoku görünmüyor .Şuanda görünen tablo bizleri memnun etmiş durumdadır. İnşallah bundan sonra aldığımız tedbir ve önlemler sayesinde önümüzdeki sürgünleri de sorunsuz bir şekilde tamamlamayı planlıyoruz." ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap