SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kendi düşen ağlamaz!

Kendi düşen ağlamaz!

07 Mart 2017 Salı - 13:38




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasında Almanya Başbakanı Angela Merkel'e resti çekti.





MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli; "Komşu coğrafyalar devrilmekte, tüm menfi hesaplar arasında Türkiye'nin köşeye kıstırılması istenmektedir. Oyun vahşidir, senaryo acımasızdır. Gelişmeler bize bunları göstermektedir. Türkiye direndiği için saldırıların yön ve yöntemi değişmektedir. Fakat hevesler boştur. Türk milleti kenetlenmiş bir halde her şeyi bozguna uğratmaya muktedirdir. Tarihte bugünkünden daha zor günler yaşadık. Türkiye küresel dengesidir. Türkiye kaynarsa Berlin yanacaktır, Türkiye kaybederse Londra kaosa yatacaktır." dedi.

"BU AÇIKÇA TÜRK DÜŞMANLIĞIDIR"

"Almanya'da yaşayan vatandaşlara 16 Nisan hakkında bilgi verilmelidir. Almanya bundan ne ürperdi, neden rahatsız oldu? İfade özgürlüğüne gem vurmanın esas gayesi nedir? Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanların konuşulması neden engellenmiştir? Almanya PKK'nın telkiniyle bakanların konuşmasını sabote ediyorsa biz bunu açıkca Türk düşmanlığı sayar. Berlin'in iradesini Kandil'e devredilmiş kabul ederiz. Adalet Bakanı'nın, Ekonomi Bakanı'nın vatandaşlarla beraber olmasını engellemesinin başka bir açıklaması yoktur. Almanya hayır cephesinde yerini mi aldı? Almanya PKK ile yatıp, FETÖ ile kalkmaktadır. Almanya'nın yolu yol değildir, acilen dönemlidir.

MERKEL'E RESTİ ÇEKTİ!

Karşımızda saf saf dizilip, canilerin arkasına saklananlarla, fitne saçanlarla son ferdimize kadar haklı mücadelemizi sürdürmezsek yaşamak bize haram olsun. Almanya'nın yolu yol değildir, acilen dönmelidir. Bu sözüm aynı zaman diğer ülkeler için geçerlidir. Almanya'da varlık ve birlik mücadelesi veren kardeşlerimizin, gelişmelerden şikayetçi oldukları da açıktır. Tüm dünya bilsin, tüm dünya aklında tutsun; Türk milleti birdir, düşmanca tutumlara karşı tek bilek, tek sestir. Avrupa duy sesimizi, bu ses Türklüğün bitmeyen kudret sesidir. Merkel yanlıştan dönüşten yaparak gerilimden kaçınmalıdır. Bu yol bulunamıyorsa, Almanya kendi bilecek, kendi düşen de ağlamayacaktır. Kendi söküğümüzü dikmekten çekinmeyiz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap