SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kimseye bidon kafalı demedik

Kimseye bidon kafalı demedik

18 Mayıs 2015 Pazartesi - 14:38




Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, hükümet olarak her daim milletine hizmet eden bir h





 Zeybekci, “Ankara’da bu milletin teveccühü ile kurulmuş ne kadar kapı varsa bu millete sonuna kadar açık. Biz bu millete hiçbir zaman için birlerinin dediği gibi 'bidon kafalı' demedik, Allah korusun. Biz bu millete 'göbeğini kaşıyan adam' demedik. Biz bu millete hiçbir zaman 'dağdaki çobanla profesörün oyu bir mi olacak' demedik. Millet başımızın tacıdır dedik. Onlar bunu bilmezler. Onlar siyaseti millete yalan söyleme, palavra atma sanatı olarak anlarlar. Biz şunu çok iyi biliriz. Münafıklığın alameti üçtür. Birincisi, söz söylediği zaman yalan söyler. İkincisi, söz verdiğinde sözünde durmaz. Üçüncüsü, emanete ihanet eder veya ettirir. Bizim üç altın kuralımız var. Sade, basit, milletin huzuruna çıktık mı bunu söylüyoruz. Söz söyledik mi asla yalan söylemeyeceğiz." diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap