SON DAKİKA



Haber > Gündem > Korkmayacağız!

Korkmayacağız!

12 Aralık 2016 Pazartesi - 10:11




AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısına ilişkin yazılı açıklama yaptı.





İstanbul’da huzura, insanlığa ve masumiyete saldırıldığını ifade eden Başkan Revi, “Acımız büyüktür ama bu büyük acıyı da milletçe daha bir ve diri olarak hep birlikte aşacağımıza inancım tamdır. İstanbul’da ülkemizin huzuruna, masumiyetine, sosyal yaşamına kalleşçe bir şekilde saldıranlar insanlık düşmanı olduklarını bir kez daha göstermişlerdir. Devletimizin ve milletimizin birlik beraberliğine halel getiremeyecek olan hainler bilmelidir ki bunların hesabı misliyle sorulacaktır” dedi.
 
TESLİM OLMAYACAĞIZ
 
Terörün amacına hiçbir zaman ulaşamayacağını belirten Başkan Revi, “Bu terör saldırılarını gerçekleştirenler ve bu hain saldırıya destek olanlar bilmelidir ki Türkiye teröre teslim olmayacak ve aziz milletimiz terörden korkmayacaktır. Sinsi ve haince planlar yapıp her türlü alçakça yöntemi kullanarak ülkemize kast etmeye çalışanlarla mücadelemiz kararlı ve azimli bir şekilde devam edecektir. Terör meselesi siyaset üstü bir mesele olduğu gibi buna karşı yaklaşımımız da bu şekildedir. Teröre karşı öfkemiz ve nefretimiz acımızdan bir o kadar daha büyüktür. Hain saldırıda şehit olan polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara ise acil şifalar diliyorum. ” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap