SON DAKİKA



Haber > Gündem > Köylüoğlu'ndan çarpıcı Akşener iddiası: 'Mansur Yavaş kaybetsin diye çalışmamızı istiyor'

Köylüoğlu'ndan çarpıcı Akşener iddiası: 'Mansur Yavaş kaybetsin diye çalışmamızı istiyor'

09 Ekim 2023 Pazartesi - 15:17




İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu ve il yönetiminde yer alan 23 ismin istifası gündem oldu. Köylüoğlu yaptığı açıklamada Meral Akşener ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu





Meral Akşener, İYİ Parti Genel Başkanı olarak yerel seçimlerde partisinin adaylarını belirlemeye başlamadan önce bazı il başkanları ve yöneticilerinin görüşlerini dinlemeye karar verdi. Bu çerçevede, Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu ve yönetimi Genel Merkez'e davet edildi.

Ankara İl Başkanı Köylüoğlu ve yardımcıları, seçimlerde CHP ile işbirliği yapmanın avantajlarını vurguladılar. Ancak Meral Akşener, bu öneriye tepki göstererek, "Demek siz böyle düşünüyorsunuz" dedi ve konuyu kapattı.

Faruk Köylüoğlu, Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada, “Ankara'da 25 yıllık AK Parti belediyesini sonlandırmak için canla başla çalıştık. Şimdi ise bizim göstereceğimiz adayın kazanma şansı olmayacağı biline biline Mansur Yavaş'ın kaybetmesi için çalışmamız isteniyor. Oysa işbirliği partimizin de yararına idi. Birtakım kazanımlarımız olmuştu. Ankara'da birkaç metropol ilçeyi alsak kötü mü olurdu? Bu kadar agresif olmaya hiç gerek yoktu. Gelişmeler AK Parti'ye seçim kazandırma operasyonu gibi oldu” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap