SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kuytul, Süleyman Soylu gerçeğini Erdoğan’ın yüzüne vurdu!

Kuytul, Süleyman Soylu gerçeğini Erdoğan’ın yüzüne vurdu!

28 Mart 2022 Pazartesi - 11:32




Furkan Vakfı Başkanı Aparslan Kuytul son çektiği videoda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun görevde olduğu müddetçe AK Parti’nin oy kaybedeceğini ileri sürdü.





Son seçim anketlerine göre seçimleri kaybedeceği görülen AK Parti’de oy kaybının nedeni olarak Süleyman Soylu gösterildi.

Geçtiğimiz günlerde Furkan Vakfı destekçilerine polis tarafından yapılan sert müdahale  kamuoyunun gündemine otururken Alparslan Kuytul yaşananların sorumlusu olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu göstermişti.

Alparslan Kuytul’un konuyla ilgili yaptığı son paylaşımında yine hedefinde Süleyman Soylu vardı. Türkiye’de yolunda gitmeyen bir çok meselenin altında Soylu’nun olduğunu açıklayan Alparslan Kutyul AK Parti’nin yaşadığı oy kaybının nedeni olarak da Süleyman Soylu’yu gösterdi.

"SOYLU KALDIKÇA AK PARTİ OY KAYBETMEYE DEVAM EDER"

Kuytul, Süleyman Soylu gerçeğini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüzüne böyle vurdu:


Süleyman Soylu bu ülkede İçişleri Bakanı oldukça bu ülkeye huzur gelmez, bu ülkede fikir ve ifade hürriyeti kalmaz, bu ülkede insanlar kendilerini emniyette hissetmez, Bu ülkede insanlar onurlu bir varlık olarak yaşayamaz. Süleyman Soylu bu hükümette İçişleri Bakan olarak yer almaya ve insanlara bu şekilde muamele ettirmeye devam ettikçe AK  Parti oy kaybetmeye devam eder.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap