SON DAKİKA



Haber > Gündem > Milletçe içimiz buruk

Milletçe içimiz buruk

26 Eylül 2015 Cumartesi - 16:37




Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Teşkilatları da geleneksel bayramlaşmalarını il binasında gerçekleştirildi.





Yoğun katılımın gerçekleştiği programa MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Milletvekili adayları Yavuz Aydın, Hüseyin Örs, Hasan Suiçmez, İlyas Eroğlu, Gülen Demir,  İl Başkanı Muammer Demeli, milletvekili adayları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, barış ve kardeşliğe en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde herkesin birbirine ve ülkedeki bütünlüğü daha fazla sahip çıkması gerektiğini belirterek herkesin bayramını kutladı.  Bayramlaşma programının sonunda açıklamalarda bulunan TBMM Meclis başkan Vekili, Trabzon Milletvekili ve adayı Koray Aydın Ak Parti’nin Trabzon’da ve Türkiye genelinde MHP oylarına yönelik çalışma yapacağı iddialarını. Aydın bunun tam tersinin düşünülmesi gerektiğini ifade eder şunları söyledi.

İşte Koray Aydın'ın açıklamaları: "Hiçbir partiye MHP’den ekmek çıkmaz, çıkmamalıdır. Geçen seçim biz Trabzon’un her köşesini dolaştık. Halkımıza ne söylemişsek ona göre davrandık, söylediklerimizden bir tane halkı kandırdığımız, aldattığımız konu var mı? Tarih te bizi teyit etti. Aksine bizim MHP olarak AK Parti’nin tabanı üzerinde hakkımız olduğunuzu düşünüyoruz, o taban üzerinde var olan hakkımızı bu seçimde almayı düşünüyoruz. Çünkü AK Parti büyük Türk Milletini aldattı, kandırdı. Biz burada söyledik dedik ki AK Parti anaların gözyaşı dinecek gibi herkesi evet diyeceği bir kılıf arkasında, ama anaların gözyaşının akacağı bir Türkiye’ye doğru gidiyoruz dedik. Ve bu böyle oldu.

Çünkü AK Parti yılan ile aynı torbaya girdi. Terör örgütünü büyütüp onunla pazarlık yapmak zorunda kaldı. Ben Trabzon’daki tüm toplantılarımda fotoğraflar göstererek, Cizre’de, Silvan’da hendek kazdıklarını, yol kestiklerini anlattım. Durum vahim dedim sizlerde bunları yayınladınız. Benim bildiklerimi gördüklerimi bunlar görmediler mi? Görüp de müdahale etmedilerse veballeri ve suçları büyüktür. Çünkü bu bize kan ve gözyaşı olarak geri döndü. Milletçe içimiz buruk. Bayramda bile şahit haberleri ile halkımız kahroluyor. İçimizden yaralanıyoruz.

Halkı kandırmış, eline yüzüne bulaştırmış, partisine diğer partilerle koalisyon kurduramayan, Ahmet Davutoğlu’nun üzerine karabasan gibi çöken, onun etkisini sıfırlayan egosu kabarmış biri. Ben dedim. Hem kendine zarar verecek Erdoğan hem millete. Vermedi mi? Milletçe bunun bedelini ödüyoruz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap