SON DAKİKA



Haber > Gündem > Numan Kurtulmuş'tan provokasyon uyarısı: Müsade etmeyelim

Numan Kurtulmuş'tan provokasyon uyarısı: Müsade etmeyelim

10 Mayıs 2023 Çarşamba - 14:08




AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, seçime 4 gün kaldığını hatırlatarak, "Sonuç ne olursa olsun, sonuç demokratik bir sonuçtur." diye konuştu. Kurtulmuş, "AK Parti açık birinci partidir." dedi.





AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, NTV'de Deniz Kilislioğlu'nun sorularını yanıtladı.

Kurtulmuş'un açıklamaları şöyle:

Seçim güvenliği ile ilgili milleti endişeye sevk edecek hiçbir sözün hiçbir işin ortaya konulmaması lazım. Siaysetçiler, sorumluluk içerisinde davranacaklar. Emniyet kuvvetleir de çok ciddi bir şekilde tedbirlerini alacak. Demokratik olgunluk içerisinde sandığa gidilecek. Sonuç ne olursa olsun, sonuç demokratik bir sonuçtur.

Türkiye bir hukuk devleti. Hangi denge oluşursa oluşsun bu sistemin nasıl işleyeceğine ilişkin kurallar bellidir. Bir siyasi tespit olarak söylüyorum. Her iki tarafta da kazanmış olarak sonuç alacağımızı düşünüyorum. Cumhurbaşkanımızın seçildiğinde Meclis'te güçlü bir çoğunluğa sahip olmak elini kuvvetlendirir. Sonuç ne olursa olsun, Türkiye'nin nasıl yönetileceği anayasal kurallarla bellidir. 

KARARSIZ SEÇMEN


Parti anlamında AK Parti açık ara birinci partidir. Arada çok büyük bir farkın olduğu mesafe görülüyor.

Karasız seçmen diliminin daraldığını görüyorüz. Bizden kararsız olan seçmenin özellikle son 1 ya içerisinde tekrar Erdoğan ve tekrar AK Parti dediğini görüyoruz.

İMAMOĞLU MİTİNGİNE TAŞLI SALDIRI

Siyaset her şeyden önce iradenin çok net bir şekilde ortaya çıkmasını sağlmak mecburiyetinde ama aynı zamnada kurallar rejimi. Bu anlamda Erzurum'da bir zorlama yapıldığı anlaşılıyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap