SON DAKİKA



Haber > Gündem > O dizi sahnesine tepki yağdı: Ahlaksızca dinimiz ile dalga geçtiler!

O dizi sahnesine tepki yağdı: Ahlaksızca dinimiz ile dalga geçtiler!

21 Haziran 2023 Çarşamba - 15:13




Blue TV'de yayımlanan Doğu dizisindeki bir sahnede Sahane isimleri ve Kuran-ı Kerim ile ilgili diyaloglar büyük tepki çekti





Diziye dini ahlaksızca konu ettiler yetmedi, saygısız söylemler art arda geldi. Söz konusu sahne herkes tarafından tepki topladı.

Komedyen Doğu Demirkol, Evliya Aykan gibi isimlerin yer aldığı Blue TV'de yayımlanan Doğu dizisindeki bir sahnede sahabe ve kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim'e atıfta bulunarak söylenen saygısız sözler sosyal medya da gündem oldu.

Söz konusu sahnede bir çocuğun isminin Ebu Huzeyfe olması ile dalga geçilen sahnede "Ebu Huzeyfe ya Ebu Eyyub el-Ensari naber napıyon ha. Ehlibeyt junior. Dikkatli ol toparlan ha Kuran-ı Kerim'in bi kısmı burada" sözleri tepki çekti.

Bu diyaloglar yetmezmiş gibi ilerleyen sahneler de popüler sahabe terimleride kullanıldı. Ebu Huzeyfe ismi ile küçük çocuğun Amerika vizesi alamayacağının ifade edildiği konuşmada ayrıca "Bu isimle cehenneme gidemez yani gitsede almazlar" söylemleri de kullanıldı.

İşte o çirkin sahne:


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap