SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ölüm kapımızda gelip bir BAKSA

Ölüm kapımızda gelip bir BAKSA

08 Eylül 2014 Pazartesi - 12:30




Trabzon’un Moloz Mevkiinde bulunan balık halinde balıkçılar isyan etti. Elektrik kablolarının açıkta kalmasıyla büyük bir tehlike yaşayan balıkçılar “





TEHLİKE SAÇIYOR Türkiye’de her gün iş kazaları yaşanırken yetkililerin bir türlü önlem almadığı ortaya çıkıyor. Trabzon’un Moloz mevkiinde bulunan balık halinde AKSA yetkililerin uyarılmasına rağmen elektrik kabloları adeta tehlike saçıyor. Her gün ölüm korkusuyla balık satan balıkçılar durumu her ne kadar bildirseler de kimsenin gelip bakmamasına tepki gösterdiler. GELİP BAKMADILAR Yetkilileri bizzat uyardığını belirten balıkçı esnafı Mehmet Can Örseloğlu, “Burada ölümle burun buruna ekmeğimizi kazanıyoruz. Halin üstü naylon branda iç kısmı ise ahşapla kaplı. En küçük bir kıvılcımda burası adeta cehenneme döner ve bunun hesabını kimse veremez. AKSA oturduğu yerden bizden parayı alıyor ancak bir kez olsun gelip buraya bakmıyor” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap