SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ömer Yıldız aday adaylığını açıkladı

Ömer Yıldız aday adaylığını açıkladı

20 Şubat 2015 Cuma - 16:57




Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı, iş adamı, eski Maçka Belediye Başkanı Ömer Yıldız, 7 Haziran Genel Seçimleri için AK Parti’den Trabzon M





Aday adaylık dosyasını İl Başkanı Haydar Revi’ye veren  Yıldız’a parti rozeti takıldı. Yıldız ardından bir basın toplantısı düzenledi. Ak Partinin toplantı salonunun tıka pasa dolduran Yıldız’ın destekçileri parti koridorlarına sığmadı. Çok sayıda kişi salon dışında kaldı.

Yıldız konuşmasında, "7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde ben de Trabzon’dan sizleri temsil etmek için aday adayı oldum. Şubat ayı Trabzon’un kurtuluş ayıdır. Bu vesile ile hem Kurtuluş savaşında hem de güneydoğuda şehit olan askerlerimizi rahmet ve minnetle anmak istiyorum. Yapacağımız işleri tek tek sıralamak istemiyorum. Bildiğiniz gibi teşkilatlardan gelen bir kişiyim. Yani parti teşkilatlarının, ilçe başkanlığı, il başkanlığı ve belediye başkanlığı yaptım.

Daha sonra Avrasya Üniversitesini kurdum. Trabzon’da çok şeyler yapıldı. Ama bu yapılanlara ilaveten benim de projelerimde olan ve hükümetimizin projeleri olan bu hizmetlerin bir an önce Trabzon’a gelmesi için tecrübelerimden istifade ederek bu projeleri Trabzonluya sunmaya gayret edeceğim. 

Ben sıradan biri olarak çıkmadım. Tecrübeme dayanarak ve sermayemle çıktım. Nedir o sermayem. Geçmişte yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır. Trabzon’a Avrasya Üniversitesi gibi marka üniversite kurmak herkesin harcı değil. Benim kafamda olan projeler, belediye başkanlarımızı Ankara’da Bakanların Genel Müdürlerin kapılarında bekletmeden onların işlerini ben takip edeceğim. Bu benim sözümdür.

Bu 1 hafta içinde ilçelerde yaptığımız ziyarette, belediye başkanları ve ilçe başkanlarının gösterdiği ilgiden son derece memnunum. 2. Projem, Türkiye’de ve dünyada çok zengin Trabzonlular olduğunu biliyorum. Ama Trabzon’a yatırımları yok. Ben milletvekili seçilirsem dünyada ve Türkiye’de çok zenginlerin Trabzon’a gelmesi için gayret göstereceğim. Eğer bunu yaparsak, Trabzon’da işsizliği bir ölçüde çözmüş oluruz diye düşünüyorum. Yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermem, bundan sonra da vermeyeceğim.

Büyük projelerimi hem dağıtacağım kitapçıklarda  bulabilirsiniz hem de merkezde ve ilçelerde yapacağım toplantılarda dile getireceğim.Hepinize bu toplantıya katıldığınız için teşekkür ediyorum.Asla sizi mahcup etmeyeceğim" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap