SON DAKİKA



Haber > Gündem > Önemli gündem notları

Önemli gündem notları

27 Ocak 2016 Çarşamba - 10:15








KILIÇDAROĞLU NE YAPMAK İSTİYOR?:

CHP lideri Kılıçdaroğlu yeniden genel başkan olarak göreve devam. Karşısına çıkan rakiplerinin esamesini dahi okutmadan, partisinin delegelerinin oylarını ve olurlarını toparladı. Şimdi de sanırım, Şu kemik ve baraj %25 CHP oylarını yukarı çekebilmenin çarelerini arıyor. Esasen gerçek derdi ve görevi de bu olmalı. Olmalı ama ‘CHP’yi ayağa kaldırayım’ derken, ülkeyi tepetaklak edecek. Güneydoğu’da uluslararası düşman PKK üzerine yapılan başarılı operasyonlara dahi muhalefet ediyor. Devletten yana beyanat vereceği yerde; nerede ise HDP çizgisini yakalayıp, ‘HDP’nin elinden kaçırdığı oyları avlayayım’ derken, verdiği beyanatlarla ülkeyi yeniden kaosa sürükleyecek. Güneydoğu’daki başarılı operasyonlara ek olarak uygulamaya konulacak olan bazı yapısal yeniliklere dahi karşı çıkıyor. “Süleyman şah’ın türbesini taşıdınız şimdi de Yüksekova’yı ve Hakkâri’yi mi taşıyacaksınız?... vs” Bir devlet adamının bu yapısal tedbirleri de görmesi gerekmez mi idi? Dış güçlerin sesi ile hitabet formatında beyanatlar. Ne bileyim “..Keşke daha dikkatli olunsa da bu yıkıcı faaliyetlerin siyasi olarak ta üstesinden gelinse...” Sonuçta huzur ortamından herkes kârlı çıkardı değil mi?

DEVLETTEN PARA ALIYOR DEVLETİ YIKACAKLAR(!);

Bu hain heriflerin tek tek tespit edilmesi gerekir. Adamlar belediyelerde, özel idarelerde MEB’de ve diğer devlet teşkilatlarında çalışırlar, güya devlet memurudurlar. Ama bu adamlar yıkıcı faaliyetlerde ve PKK emrinde çalışıp yollara barikat dikmekte, hendek kazmakta, TC Devleti’nin güvenlik birimlerinin çalışmasına engel olmak için çaba sarf etmekteler. O halde hiçbirinin gözünün yaşına bakılmadan derhal devlet katından kovulup maaşları kesilmelidir. “Dağa mı çıksınlar?” mı dediniz? Cehenneme kadar yolları var. Nankörlüğün daniskası. Acaba Avrupa’da, ABD’de bir memur devleti aleyhine çalışsa başına ne gelir? Ya İran’da? Ben söyleyeyim, hemen darağacında ipte sallandırırlar. Bizim devlet enayi mi ne? İhalelere bile dikkat edip, PKK ile yakınlığı olanlara asla ihale verilmemeli, verilenler de iptal edilmeli.

BATI’DAN TÜRKİYESİZ BİR ORTADOĞU MU?;


Bakın, ABD Başkan Yardımcısı Biden Türkiye’ye geldi, en iyi şekilde karşılandı değil mi? Adam ne yaptı? Biz “PYD terör örgütüdür, bizim aleyhimize çalışıyor” derken, o adam kafasını kaşıdı. Yani “Sizin derdiniz benim bilmem nereme” demek istedi. Bunlar PYD’yi finanse ederler, güya DAEŞ’le mücadele edecekler. Yalan. Verilen silahlar dahil el altından PKK’ya gider. Eskiden PKK’ya direkt silah verirlerdi şimdi vasıtalı. Peki bu nasıl stratejik ortaklık. Sonuç; onların derdine derman olan her şey mubah, ama bizimki umurlarında dahi değil. TC isterse batsın. Suriye ve Ortadoğu’da tüm uygulamalar Türkiye aleyhine hesap kitap edilmiyor mu? Belli adamlar ikili oynuyor. Esas gaye şu; “Tüm Hristiyan alemi bir olmuş Türkiye’yi Ortadoğu meselelerinden uzak tutmaya çalışıyooor”. Mesele bu kadar basit. Bir de şu konuyu da unutmayın. Bugün dost olan Barzaniler de acaba yarın onlara uyar mı? O da (B veya C) planında düşünülmeli. “Hükümetimizi acizane uyaralım dedik...”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap