SON DAKİKA



Haber > Gündem > Operasyonlar ne zaman bitecek?

Operasyonlar ne zaman bitecek?

31 Temmuz 2015 Cuma - 12:33




Başbakan Davutoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde düzenlenen "Teröre karşı Sivil İnsiyatif" toplantısına katıldı.





Davutoğlu konuşmasında operasyonların IŞİD terörü bitinceye kadar devam edeceğini açıkladı.

Davutoğlu'ndan terörle mücadele açıklamaları

Terörle mücadele için toplum omuz omuza vermeli. Kamu düzeni çok önemli. Kamu düzeni yoksa ay sonunda maaş alıp almayacağınız belli olmaz. İşverenseniz yaptığınız yatırımın karşılığını alamazsınız.Kamu düzeninin olmadığı yerde din ve vicdan Hürriyet hayat hakkı fikir hürriyeti ve girişim hürriyeti de olmaz.Kamu düzeni, güvenlik ve özgürlük bir arada olmalı.Sizlerin burada olmanız terörle mücadelede önemli gelişmedir.13 yıl içinde aynı temel ilkeden hareket etmeye çalıştık. Özgürlükleri güçlendireceği, demokrasiyi sağlam temelde tahkim edip vesayetlere son vereceğiz.Bunu yaptık. Kimsenin ana dilinin tahkir edilmediği, kültürünün hor görülmediği ve etnik ve mezhep kimliğinden dolayı dışlanmadığı bir iklim oluşturduk. Yasaklara son verdik.7 Haziran'dan itibaren Türkiye demokrasi açısından iyi bir sınav verdi.Cumhurbaşkanımızdan görevi aldıktan sonra Meclis'e giren partilerle görüşmelerimiz oldu.11 Temmuz'da KCK ateşkesini bitirdiğini açıkladı. Hükümeti kurma çalışmaları sürerken birileri düğmeye bastı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap