SON DAKİKA



Haber > Gündem > Parmak izi örtüşmedi

Parmak izi örtüşmedi

08 Nisan 2015 Çarşamba - 12:13




Fenerbahçe'ye düzenlenen saldırıda kullanılan av tüfeğindeki parmak izinin, iki şüpheliye ait olmadığı anlaşıldı.





Fenerbahçe saldırısında flaş gelişme... Süper Lig'de oynanan ve Fenerbahçe'nin 5-1 üstünlüğüyle sona eren Çaykur Rizespor maçının ardından karayoluyla Trabzon'a giden sarı-lacivertli kafileye yönelik saldırıyla ilgili başlatılan soruşturmada önemli gelişme daha yaşandı. Olayın ardından gözaltına alınan iki zanlının parmak izinin, olay yerinde bulunan av tüfeğindeki parmak iziyle örtüşmediği ortaya çıktı. 

PARMAK İZİ İNCELEMESİ YAPILDI 

Milliyet'in haberine göre; olayın zanlısı olarak gözaltına alınan Nihat S. ile Emre A'nın sorgusu devam ederken, olay yerinde bulunan av tüfeği üzerinde bulunan parmak izi üzerinde inceleme yapıldı. 

PARKAM İZLERİ ÖRTÜŞMEDİ 

Dere yatağında bulunan tüfekteki ilk aşamada kime ait olduğu saptanamayan parmak izi, iki şüphelinin parmak iziyle karşılaştırıldı. Bu karşılaştırma sonucunda av tüfeğindeki parmak izinin, iki şüpheliye ait olmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine parmak izi, Samsun'a gönderildi. Buradaki incelemede de aynı sonuca ulaşıldı. Böylece, soruşturmanın en önemli delili olabilecek parmak izi tespitinden beklenen sonuç alınamadı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap