SON DAKİKA



Haber > Gündem > PTT satılmayacak

PTT satılmayacak

12 Nisan 2013 Cuma - 08:45




Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "PTT'nin satılmasıyla ilgili hiçbir düşünce ve düzenleme yok."





Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş'nin kuruluşu, yapılanması ve faaliyet konularına ilişkin usul ve esasları düzenleyen Posta Hizmetleri Kanunu Tasarısı, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu'nda kabul edildi. Eleştirilere yanıt veren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, PTT'nin AŞ olmasının, tamamen kamu kurumu olma özelliğini ortadan kaldırmadığını, aynen muhafaza ettiğini söyledi. Personelin bütün haklarının yine kamu personel rejimine tabi olarak devam edeceğini belirten Yıldırım, "A.Ş olacak, satılacak" değerlendirmesinin doğru olmadığını kaydetti. Yıldırım, "Hele hele PTT'nin satılmasıyla ilgili hiçbir düşünce ve düzenleme yok. PTT, bir şekilde özelleştirilecekse bile bu ayrı bir iştir. Bu yasada bunun ne alt yapısıyla ilgili bir hazırlık ne de düzenleme var" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap