SON DAKİKA



Haber > Gündem > Raylı sitem projesine destek

Raylı sitem projesine destek

29 Temmuz 2013 Pazartesi - 16:47




Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, Kozlu-Zonguldak arası raylı sistem projesini desteklediklerini söyledi.





Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak yaptığı açıklamada, Kent Konseyi tarafından gerçekleştirilecek olan Kozlu-Zonguldak arası raylı sistem projesini desteklediklerini belirtti. Bayrak yaptığı açıklamada, “Zonguldak Kent konseyi tarafından başlatılan Zonguldak-Kozlu arasında gerçekleştirilmesi düşünülen raylı sistem projesini olumlu buluyoruz. Şehrimizin en önemli sorunlarından olan trafik sorununun bu tür projeler uygulanarak en aza indirilmesi gerekmektedir. Bu tür projeler trafik sıkışıklığını azaltacak düzenli ulaşım ve daha hızlı rahat ulaşım imkanlarını artıracak projelerdir. Şehrimizin yaşam kalitesini artıracak bu tür projeler çoğaltılarak halkımızın kullanımına sunulmalıdır. Hem Kozlu hem Zonguldak halkına hizmet verecek olan raylı sistem ulaşımının birçok illerde uygulamalarını ve o şehirlerdeki halkın bu imkandan memnun olduğunu da görüyoruz. Bizimde temennimiz konforlu ve rahat bu ulaşım imkanına Kozlu ve Zonguldak halkının kavuşmasının sağlanmasıdır.Bu düşüncelerle Raylı sistemin kentimiz için önemli bir rahatlama sağlayacağını da düşünerek bu konuda çalışma yürüten Zonguldak Kent Konseyimizin görüşlerine katlıyor ve raylı sistem projesini destekliyoruz” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap