SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şampiyonluk kutlamasında MAGANDA DEHŞETi

Şampiyonluk kutlamasında MAGANDA DEHŞETi

14 Mayıs 2012 Pazartesi - 11:43




Giresun'un Görele ilçesinde Galatasaray’ın şampiyonluğu için yapılan silahlı kutlamalarda Kemal Aycı, kafasına isabet eden maganda kurşunuyla hayatını





Fenerbahçe ile Galatasaray arasında önceki akşam oynanan ve Galatasaray'ın şampiyonluğuyla sonuçlanan derbi maçın ardından Giresun’un Görele ilçesinde yapılan kutlamalar sırasında tabancayla rastgele ateş açılması sonucu başından vurulan Kemal Aycı (40) öldü. KUTLAMALARA ACI DÜŞTÜ Maçtan sonra ilçeye bağlı Sayfiye Mahallesi’nde yapılan kutlamalar sırasında, kimliği henüz belirlenemeyen kişinin tabancayla havaya rastgele ateş açması sonucu Merdiven Çıkmaz Sokak’ta Kemal Aycı, başından vuruldu. Olay yerinde hayatını kaybeden Aycı, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Görele Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Güvenlik güçleri tarafından olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap