SON DAKİKA



Haber > Gündem > Selvi gerçeği kabul etti: Bu AKP karşısında muhalefetin coşması lazım

Selvi gerçeği kabul etti: Bu AKP karşısında muhalefetin coşması lazım

29 Mart 2022 Salı - 10:39




Abdulkadir Selvi son yazısında AK Parti’nin Türkiye’yi ekonomik anlamda çok büyük sıkıntılara soktuğunu kabul ederken muhalefetin oy oranlarının bu duruma göre az kaldığını söyledi.





AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen gazeteci Abdulkadir Selvi AK Parti’nin ülkeyi soktuğu durumu kabul ederken mevcut şartlarda muhalefetin oy oranlarının ‘coşması’ gerektiğini itiraf etti.

AK PARTİ’DE GERİLEME YAŞANIYOR

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi “Muhalefetin çözmesi gereken en önemli sorun” başlıklı yazısında AK Parti’den umudunu keserken muhalefete taktik vermeye kalkıştı. Selvi, “Pandemi koşulları, ekonomide yaşanan sıkıntılar nedeniyle iktidarın oylarında gerileme yaşanıyor.” Diye yazarken “Muhalefetin Türkiye’yi daha iyi yönetecekleri konusunda halkı ikna etmesi gerekiyor.” taktiğini verdi.

MUHALEFETİN COŞMASI LAZIMDI

Gıda fiyatlarındaki artışa dikkat çeken ve muhalefetin bu şartlar altında son seçim anketlerinde çıkandan daha yüksek oy oranına sahip olması gerektiğini söyleyen Selvi “İçinde bulunduğumuz ekonomik zorluklara, ayçiçekyağı ve şekerde yaşanan panik havasına, domatesin, patlıcanın, kabağın fiyatlarındaki artış üzerine muhalefetin coşması lazımdı” itirafında bulundu.


Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap