SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sevdamız millet kararımız evet!

Sevdamız millet kararımız evet!

07 Mart 2017 Salı - 14:00




AK Parti Artvin teşkilatı Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylamasına kısa bir süre kala çalışmalarına hız verdi.





AK Parti Artvin Merkez İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinin programı kapsamında Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ile birlikte Halk Oylaması çalışmalarına ‘Sevdamız Millet Kararımız Evet’ sloganıyla Artvin sokaklarında vatandaşla buluşarak Cumhurbaşkanı hükümet sisteminin kazanımlarını anlatıp 16 Nisan'da ki halk oylamasında güçlü bir ‘Evet’ için destek istediler. Esnaf ve vatandaşlardan 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında "evet" oyu isteyen Başkan Kocatepe, 17 Nisan sabahı Türkiye'nin yeni bir döneme uyanacağını söyledi.

REKOR KIRILACAK
Kocatepe, "Burada referandum a 'evet' çoluk çocuğumuzun geleceğini ilgilendiriyor. Biz darbe ortamını oluşturan nedenlere 'hayır', referandum da yeni bir Türkiye'ye 'evet' diyeceğiz. Türkiye'ye nefes ve mesafe aldıracak bir değişiklik olacak. Halkımızı ne kadar bilgi sahibi yaparsak, referandum sonuçlarından da o kadar 'evet' çıkacağına inanıyorum. AK Partinin tüm seçimlerinde önemli desteğini gösteren Artvin seçmeninin 16 Nisan’da yapılacak referandumda da rekor kırarak güçlü bir evet ile desteğini sürdüreceğine inanıyorum.  Milletimiz Referandum da EVET diyerek vesayete sömürgeye hayır diyecektir" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap