SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tarım Kredi Marketi'nde etiket oyunu! Vatandaş böyle aldatıldı...

Tarım Kredi Marketi'nde etiket oyunu! Vatandaş böyle aldatıldı...

04 Şubat 2022 Cuma - 16:14




Tarım Kredi Kooperatif Marketinde gidip bir ürünün etiketini kaldıran vatandaş altından başka bir marka çıkınca görüntüleri sosyal medyada paylaştı.





Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da gidip alışveriş yaptığı Tarım Kredi Kooperatif Marketinde bir etiket oyunu yapıldığı iddia edildi. Bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde yaşanan skandal gözler önüne serildi.

ETİKETİN ALTINDAN BAŞKA MARKA ÇIKTI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bizzat giderek "Tarım Kredi Kooperatiflerimiz burada gördüğünüz gibi çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun.” Sözleriyle alışveriş yaparak tavsiye ettiği markette “Koopeatif Balı" isimli ürünün altında başka bir marka çıktığı görülüyor.

Denetle adlı sosyal medya tarafından verilen görüntülerde paylaşımın üzerine “Tarım Kredi Marketlerde satılan "Koopeatif Balı" isimli üründeki etiket bir takipçimizin dikkatini çekiyor. Etiketi kaldırdığında aslında ürünün 'Balkaşık' markalı ürün olduğu ortaya çıkıyor. Bu ambalajlama yasal mıdır?” notu düşüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap