SON DAKİKA



Haber > Gündem > TOGG’un seri üretim tarihi belli oldu!

TOGG’un seri üretim tarihi belli oldu!

05 Ekim 2021 Salı - 16:37




Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun CEO’su Gürcan Karakaş TOGG’un seri üretim tarihiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.





Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş Bursa Uludağ Üniversitesi'nin 2021-2022 Akademik Yılı açılış töreninde konuştu. Karakaş konuşması sırasında TOGG’un seri üretim tarihiyle ilgili “Gelecek senenin sonuna doğru seri üretime başlarız” ifadelerine bulundu.

ÖNÜMÜZDEKİ SENENİN SONUNDA TOGG’UN SERİ ÜRETİMİ BAŞLIYOR

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş TOGG’un üretiminin yapılacağı tesis hakkında önemli bilgiler sunarken seri üretim tarihiyle ilgili 2022 yılının son aylarını işaret etti.

Gürcan  Karakaş TOGG’un üretim merkezi ve seri üretim tarihiyle ilgili Bursa Uludağ Üniversitesinin (BUÜ) Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde düzenlenen 2021-2022 Akademik Yılı açılış törenine şu açıklamaları yaptı:

'Tesisimizde sadece üretim yok. Bunun altını çizmek istiyorum. 'Otomobil, fabrikadan fazlasını gerektirir' demiştik inşaata başlarken. Tesisin içerisinde tasarım merkezi, prototiplerimizin testlerinin yapılabildiği bir merkez olarak düşünüyoruz. Bir çatı altında bütün yetkinliklerini toplandığımız bir yer olarak düşünüyoruz. Boyahanenin çatısının ve yan panellerinin kapanmaya başladığını görüyorsunuz. Önümüzdeki günlerde zaten tesisin içine ekipmanlar yerleşmeye başlayacak. Bizim buradaki planımız şu şekilde, senenin sonuna doğru imalat kısmının çok büyük kısmı bitmiş olacak. Önümüzdeki senenin ortasına kadar da ekipmanları tamamlandıktan sonra geriye istasyon ve hat bazında aracımızın üretime hazırlanması kalıyor. Burada da planladığımız gibi ilerliyoruz. Gelecek senenin sonuna doğru seri üretime başlarız.'

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap