SON DAKİKA



Haber > Gündem > TOGG'un bagajını açınca olanlar oldu! Muhabir canlı yayında azar yedi

TOGG'un bagajını açınca olanlar oldu! Muhabir canlı yayında azar yedi

28 Aralık 2021 Salı - 14:07




TOGG'un canlı yayında tanıtımını yapan İHA muhabiri Uğur Uslubaş, yerli aracın bagajını açmak isteyince olanlar oldu. Uslubaş güvenlik görevlisi tarafından, "Açmıyoruz ya" sözleriyle azarlandı.





TOGG'un (Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu) Bursa'nın Gemlik ilçesindeki fabrikasında üretim hatlarının kurulumuna ilişkin dün basın toplantısı düzenlendi. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarafından 240'tan fazla robotun çalışacağı üretim hatları kurulumunun başladığını ve fiyatının rekabetçi olacağını söyledi.

Yerli otomobili canlı yayında tanıtan İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Uğur Uslubaş, izleyenlere bagajı göstermek istedi. İHA muhabiri bagajı açtığı sırada bir güvenlik görevlisinin müdahalesiyle karşılaştı.

Hemen aracın arkasına gelerek bagajı kapatan güvenlik görevlisi, “Açmayın dedik. Açmayın diyorum ya!” diyerek İHA muhabiri Uslubaş’ı azarladı.

İHA muhabiri ise güvenlik görevlisinin tepkisini dindirmek için “Canlı yayındayız” dedi. Muhabir daha sonra aracın ön kısmına doğru ilerledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap